lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kryssning

 
Tukholma näytti pimeämmän puolen itsestään - jäätävää tihkusadetta lämpöasteista huolimatta. Sateenvarjohan oli reissussa, laivassa siis, mutta onneksi oli oikea takki päällä, joten pieni kastuminen ei haitannut. Sateen takia kiiruhdin kuitenkin tavallista nopeammin takaisin laivalle, enkä käynyt pizzalla vanhankaupungin Sally´sissä, missä vanhempi herrasmiestarjoilija kutsuaa minua(kin) madameksi :).
 
 
Montis´issa kävin sentään jäätelöllä, vaikka jouduin tyytymään suklaan kaverina sitruunan sijasta kookosjäätelöön. Ostoksina Esprit-toppi, iltapäivälehdet ja Kultapojalle kolmet Björn Borg -bokserit.
 


Kahdella viime käynnillä olen nyt muka ollut näkevinäni Henrik Schyffertin, joka iltapäivälehden mukaan on virallisesti eronnut (Henrik Schyffert = ruotsalainen tv-persoona ja esiintyjä, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Andre Wikströmin, Fredrik Lindströmin, Johan Rheborgin, Jonas Gardellin ja Erik Haagin kanssa. Onpa 90-luvulla tehnyt musiikkiakin). Ei ollut kyseessä Henrik, enkä bongannut Zlataniakaan (dah! PSG:llä kausi käynnissä), vaan ihastuttavan Helena af Sandeborgin, jonka näin pari vuotta sitten kaupunginteatterin Anna Kareninan modernin version nimiroolissa.

Molemmissa iltapäivälehdissä oli isot jutut Melodifestivalen-skandaalista, jossa kuninkaan kiss and tell -heilaksi väitetty/tunnustautunut Camilla "La Camilla" Henemark sai lähteä Army of Lovers -yhtyeestä. Kisabiisiä en ole kuullut, mutta I´m Crucified saa kyllä varpaan naputtamaan tahtia.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!