maanantai 21. tammikuuta 2019

Vanhoja muisteloita marraskuisista kinkereistä

Marraskuussa sain nauttia erittäin hyvästä ruuasta, kun työpaikan pikkujoulujen lisäksi oli sukuyhdistyksen 85-vuotisjuhlat Ritarihuoneella. Noihin juhliin teetätin Flamencoshopissa mustasta sametista uuden juhlamekon, johon olin niin tyytyväinen, että hyvä kun en alkanut itkeä sitä hakiessani. Flamencoshopin Marina oli ymmärtänyt ihan tismalleen mun toiveet ja todellakin sain rahoilleni vastinetta. Niin että jos on tarvetta juhlavaatteelle, hänen puoleensa kannattaa kääntyä!

Ritarihuoneella kokoonnuttiin siis sukulaisten kesken ensin vuosikokouksen ja sen jälkeen hyvän ruuan ja seurustelun merkeissä. Olin onneksi saanut pöytäkumppaneiksi Ninskin miehineen sekä serkkupojan perheensä kanssa, ja toisellekin puolelle oli plaseerattu mukavaa väkeä, vaikken heitä entuudestaan tuntenutkaan. Ruoka oli todella hyvää ja sattumalta viikko myöhemmin pidetyissä työpaikan pikkujouluissa tarjoiluista vastasi sama cateringyritys! 
 
Vessaselfie ja puku edestä
Kuvan näppäsi Ninski-serkku
Löysin Glitterin myymälästä sellaisen vehkeen, jonka avulla saan kuin saankin tehtyä lähestulkoon kelvollisen nutturan itselleni. Kelpasi sekä sukujuhliin että pikkujouluihin, tulee käytettyä joskus ehkä flamencoyhteyksissäkin! 
Pikkujouluja juhlittiin meidän omissa tiloissa ja lystiähän meillä oli. Ruoka todellakin maittoi ja joukkueissa päästiin testaamaan drinkintekotaitoja. Vaikka meidän joukkue ei voittanut, lopputulos ainakin vähän sinnepäin näytti oikealta. Niin ja sainhan minä suureksi yllätyksekseni kunniakirjankin :)
 
 
Yllättävän pitkään kestin party-humussa ja jopa tanssahtelin nuorison kanssa aulan pehmeällä matolla, kun ns. virallinen osuus oli saatu päätökseen. Jatkoille Apolloon en sentään jaksanut lähteä, vaan olin kiltisti kotona puoli kahden jälkeen. Onneksi pikkujoulut on vain kerran vuodessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!