keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Jaahans..

Ihmisen elo on välillä mukamastesa niin kiireistä, ettei ehdi hetkeksi istua alas ja päivittää tarinata tänne blogiinsa. Joku on vissiin terveisiä kaivannut, joten kesäkuun Tampereen reissun jälkeistä elämää lisäilen tänne pätkissä. 

Kesällä oli toisetkin rippijuhlat kotona Oulussa, kun siskonpoika Pampula sai naimaluvan. Kekkereiden reissun yhteydessä pidin toisen kesälomaviikkoni ja tuli siinä nähtyä myös muita lainalapsia. Käytiin isolla porukalla mm. Ainolan puistossa retkellä ja kun täti osti Legoja, niin niitäkin askarreltiin yhdessä. Isojen lasten kanssa käytiin myös Burger Kingissä syömässä ja sitten vielä päälle torilla jätskillä.

Pienet pojat sorsia tervehtimässä

Kaikki pojat saman pöydän ääressä

Sää ei todellakaan suosinut viime kesänä, mutta porukoiden lasitetulla parvekkeella oli sen verran lämmintä, että siellä tarkeni istua bikinit päälläkin lukemassa. Ostin ennen lomia itselleni Elena Ferranten Napoli-sarjan englanniksi ja ehdin lukea keskikesällä kaksi ensimmäistä osaa. Aloittelin myös Paul Austerin uusimman läpi kahlaamisen, mutta se on niin painavaa luettavaa, ettei kirjaa voi matkassa kantaa - luen sitä siis iltaisin sängyssä säästeliäästi, kun en halua sen päättyvän (kannattaa siis lukea, tosi hieno kirja!).

Kulttuuriakin tuli harrastettua eli kävimme Biologin ja Ässä-fanin kanssa Suomenlinnassa katsomassa Ryhmiksen Seitsemän veljestä, josta tykkäsimme todella paljon. Näyttelijät sopivat kyllä mainiosti rooleihinsa, erityisesti tykkäsin Eino Heiskasesta Aapon roolissa. Pitäisi kyllä käydä teatterissa enemmänkin, mutta onpa sekin niin hankalaa, kun on niin kiire vaan koko ajan ja iltaisin väsy. Noh, tässäpä nyt tähän väliin tällaiset pikavanhat keskikesältä, lomareissun päivitys seuraa vielä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!