lauantai 4. maaliskuuta 2017

Humppaa ja suklaatia

Kävin helmikuussa kertaalleen myös oikealla humpalla elikäs keikalla eli On The Rockissa kuuntelemassa ja katsomassa Borta Beastia. Kevätväsymys on vaivannut koko alkuvuoden ja melkein jätin menemättä, mutta onneksi (äidin ja sisaren yllyttämänä) läksin, sillä kyllä taas niin kivaa oli, vaikka yksin liikenteessä olinkin. On ne vaan eri veijareita noi Marzi, Leka, Tatu, Sami, Timo, Joonas ja Jarmo. Välillä irrotellaan aivan hulluna ja hulluja, seuraavassa hetkessä ollaan oikeasti niin hyviä, että itku on irrota - tällä kerralla sen teki ai-van tör-keän hieno versio Romanssista, johon yleisö intoutui mukaan laulamaan. Jos joku ei ole vielä tätä ryhmää nähnyt, niin paljon on missannut ja kannattaa pitää silmällä Rocksin keikkasivuja sekä Tiketin lipunmyyntiä, sillä keikkoja on kerran kuukaudessa tai jopa harvemmin riippuen vähän siitä miten poikia huvittaa.

Ystävänpäivänä töissä
Mulla on kotikokkailut jääneet vähän vähemmälle, kiitos kevätväsymyksen ja puhtaan laiskotuksen, mutta kun viimeksi tein ruokaa, piti tölkinavaajan käyttöohjetta etsiä ihan netistä guuglaamalla. En tiedä, mistä olen saanut noin hienon Tupperwaren avaajan.. Kun kunnon ruokaa ei kotona ole tarjolla, vastaavasti suklaata (Fazerin punaista, siinä on pehmeämpi maku) olenkin sitten iltaisin vetänyt yhden levyn tahtia jo parin viikon ajan. Voisko tällä olla yhteyttä mun silmäpussien koon kanssa??
Tässähän muuten kävi niin, että humpalle lähtöjä on tälle vuodelle tulossa ihan ulkomaita (no Ruotsia vain, mutta silti) myöten. Kun näyttää olevan niin perin hankalaa saada isoja nimiä Suomeen, yritin hyvällä menestyksellä hankkia liput sekä John Mayerin toukokuiselle että Lady Gagan lokakuun Tukholman keikalle. Lady Gagan uusin levy Joanne oli sellaista matskua, että muutaman päivän ihan putkeen Spotifysta kuuntelin ja toivon, että myös keikka mua tällä uudella tulemisella miellyttää - ei aina tarvitse olla niin kamalan shokeeraavaa ja tekemällä tehtyä, välillä vois mennä musa edellä. Gagan keikkamatka on enää lentoja vailla, JM:lle on valmiina jo nekin. Ei millään malttaisi odottaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Taitaa olla jo loppuunmyyty... mäkin melkein unohdin koko homman, mutta pääsin kuitenkin jonoon (näppärä systeemi muuten) ja sain yläkatsomopaikan, toki pitkältä sivulta melko lähellä lavaa.

      Poista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!