lauantai 10. joulukuuta 2016

Hyggeen unohtunut

No kyllä on taas aika juossut ja päivitykset jääneet vähälle. Harmaa syksykö (kun lumikin suli pois) tässä nyt vaikuttaa vai mikä, mutta melkein on tehnyt mieli heittäytyä sohvaperunaksi. Muutamia menoja oli kuitenkin kalenteriin merkattuna eli oon ollut ihmisten ilmoillakin. Koko Jazz Clubilla tuli käytyä marraskuussa useampaankin otteeseen, kun jazz&dance-illan lisäksi siellä oli meidän flamencoryhmän hovikitaristin Joonaksen trion levynjulkkarikeikka. Meno oli mahtavaa ja harvoinpa tulee oltua sellaisella keikalla, jonka biisilistaa on itsekin esittänyt tai tulee esittämään... ainakin puolet oli tuttua tavaraa :)
Kokossa oli marraskuussa myös baarikaverini Artun ja jazztanssija Wilma-Emilia Kuosan yhteisproggis Laiminlyöty, jonka yhteen lisäesitykseen raahasin Biologin mukaan. Tanssikonsertit oli tehty yhteistyössä Helsinki Mission Nuorten kriisipisteen kanssa ja esitys pohjautui nuorten aikuisten työpajoissa kerättyyn materiaaliin, joka Artun ja Wilma-Emilian käsittelyssä muuttui musiikiksi ja liikkeeksi. Ihan kaikkea ei ehkä tajuttu, mutta kyllähän tämäkin kannatti nähdä.

Sukuyhdistyksen vuosikokouksessa tuli myös käväistyä pikaisesti, kun hallitukseenkin satun kuulumaan. Piti vain jättää seurustelut vähille ja karkasin hieman kesken pois treenien takia. Handelsgillet on vakiintunut kokousten pitopaikaksi jo muutaman vuoden ajan, mutta tällä kertaa hieman petyin lounaaseen, kun tarjolla oli vain salaattibuffet. Hyvä etten treeneissä kuukahtanut, kun tankkaus ei oikein onnistunut.
Syksyn muotisana on ollut hygge, jossa taidan olla melko hyvä... osaan siis oikein olla tekemättä yhtään mitään, jos ei huvita. Suklaa on maistunut ja pitkästä aikaa mulla on ollut kärsivällisyyttä jopa lukea. Ostin siis tuoreimman Lars Keplerin, joka tulikin kahlattua läpi tuttuun tapaan muutamassa päivässä. 
Hyggeen kuuluu kynttilät
Lahjaksi saatu suklaajoulukalenteri :)
Menoa myös keväälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!