keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Lainalasten kanssa ja vähän muutenkin

Talviloma tuli lomittua tutusti kotona pohjoisessa ja siellä kaikki lainalapset olivat hekin lomalla koulusta ja/tai päiväkodista. Yhteistä aikaa siis riitti ja käytiin isolla porukalla mm. elokuvissa (Koivusalo meni sitten ja pilasi Risto Räppääjän - leffa oli huono!) sekä useampaankin kertaan jäähallissa viihdyttävää ja vauhdikasta liigakiekkoa seuraamassa. Sekä miesten että A-junnujen Kärppä-joukkueilla sattui olemaan pelejä juuri sopivasti ja pitihän sitä luonnollisesti käydä kotikaupungin jengiä kannustamassa. A-junnujen peleissä, täytyy tunnustaa, mun sympatiat olivat kyllä puolisalaa vierasjoukkueen puolella.

Mulla olisi ollut lippu varattuna jälleen Finnkinon Event Cineman näytökseen The Old Vic´s The Crucible, mutta lastenhoidosta hieman väsyneenä ja flunssantyngästä vielä puolikuntoisena en sinne jaksanut raahautua. Lähes nelituntinen esitys olisi kestänyt melkein puolille öin, joten katsoin paremmaksi jäädä kotiin pötköttelemään. Pääsin kyllä kylillekin eli kävin lauantaiaamuna tapaamassa ystävääni Lissaa ravintola Puistolassa. Siellä sitä tuli taas läyryttyä ja paranneltua maailmaa. FYI, baileysjuustokakku meni alas, mutta olipa kyllä melkoisen makea. 
Brunssintapainen

Puistolassa
Pimpula ja kummitäti
Mun ihanat mussukat eli lainalapset viettivät jälleen enemmän ja vähemmän aikaa tädin, mummun ja papan kanssa. Isommat lapset alkavat koululaisina olla jo varsin hauskaa ja helppoa seuraa, mutta pienimmät ovat vielä - niin, pieniä - ja järkyttävän söpöjä sille päälle sattuessaan. Mehmel ja Nötterö ovat melkoisen temperamentikkaita kolmeen serkkuunsa verrattuna, mutta osaavat kyllä kietoa Helsingin tädin pikkusormensa ympärille. Mehmel suorastaan rakastaa katsoa padilta löytyviä flamencovideoita ja yrittää taputuksineen piruetteineen toistaa näkemäänsä huudahtaen samalla, että Anni tanssi sinäkin!
Kummitäti ja Nötterö päiväunilla

Nötterö ihana kummipoikani nukkuu vielä päiväunia, puhuu kuin Runeberg ja nauraa sellaista hersyvää ja erittäin tarttuvaa melkein tekonaurua. Lisäksi hän tykkää selailla papan yöpöydältä löytyviä kirjoja ja sepittää omia pieniä Olipa kerran -alkavia juttuja. Hän myös osaa käyttää puhelimeni ja padini toimintoja näppärästi ja selailee mielellään laitteiden uumenista löytyviä kuvia ja kertoo aina, kuka kuvassa on ja missä kuva on otettu. Ihana ukkeli!
Mehmel ihmettelee touhua Kärppä-pelissä
Töihin paluuta en siis varsinaisesti ole juuri odottanut, mutta muuten on kyllä ihan kiva päästä kaupunkiin. Näen huomenna vanhan idolini Carola Häggkvistin ja seuraavakin keikka on tässä ihan heti kohta - nimittäin Katy Perry Arenalla. Ehkä jossain välissä ehdin taas seurata myös jääkiekkoa..

Synttärilahja äidiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!