keskiviikko 31. joulukuuta 2014

¡Feliz Nochevieja y Feliz 2015!

Näin se vaan taas vanha vuosi lähestyy loppuaan. Joulunalusaika meni vahvasti töissä ja aattona lensin sitten pohjoiseen ja kotiin joulua viettämään. 

Näkymä työhuoneen ikkunasta, kun lunta vihdoin alkoi tulla
Kotikadulla
Joulutilpehööriä kotiin viemisiksi
Alunperin oltiin siinä uskossa, että ollaan aatto vanhempien kanssa ihan vain kolmistaan, mutta saatiin sitten kutsu Longin perheen luo Joulupukkia odottelemaan. Tulihan se pukki ja pienestä ujostelusta huolimatta Mehmel uskalsi ihan syliin ja kokeili vähän parrastakin. Laulettiinkin pukille ja loppuilta meni poikien Legoja kootessa ennen kuin lähdettiin viemään kynttilät haudoille.
Hautausmaalla jouluaaton iltana
Kylmä oli ja kun töissäkin olin saanut hieman vetoa, loput vapaat menivät enemmän ja vähemmän puolikuntoisena. Affen luona vietin laatuaikaa kummipojan kanssa perinteisesti junnulätkän MM-kisastudion sekä lettukestien muodossa. Alennusmyynneissä en juuri jaksanut pyöriä, vaikka kaupunkiin asti päästiin, mutta jaksoimme kuitenkin porukalla käydä kannustamassa Kärpät voittoon. Mehmel oli ensimmäistä kertaa aikuisten jääkiekko-ottelussa ja alun hämmästelyn jälkeen viihtyikin silmin nähden hyvin Kärppä-viiriä rumpujen tahdissa iloisesti heilutellen. Sisko ja pienten poikien äiti pääsivät myös hallin jumbotronille, mikä välittömästi aiheutti viestien tulvan :).
Fanipoika

Lettukestit kummipojan kanssa
Tiernapojat Rotuaarilla

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!