perjantai 9. toukokuuta 2014

Tufua ja hurmosmelaa MM-kisafiiliksissä

Maanantaina päästiin vihdoin flamencoyhdistyksen uudelle salille tanssimaan, tilaa isossa salissa oli aiempaan verrattuna melkeinpä ruhtinaallisesti. Lattiassa on kuitenkin hieman eri tuntuma ja jotenkin myös salin soundi on matampi eli koputukset eivät oikein tahdo erottua, eikä musaakaan aina kuullut. Ilmastointi ei ollut valmis, joten kolmen tunnin treenin jälkeen maanantaina oli hieman kuuma... Tiistaina vempautin vasemman pakaran tekniikkatunnilla niin, että se on vähän juntturassa vielä nytkin ja olkapää temppuilee särkylääkkeiden nappailusta huolimatta edelleen. Muuten treenit menivät oikein kivasti ja tässä on odottava tunnelma, tanssiopiston näytöshän on viikon päästä. Espanjasta tuli vihdoin viestiä, että tilaamani hame on nyt lähetetty, joten alkuviikosta voinen odotella kuriiripostia. 

Keskiviikon vapaapäivänä kävin elokuvissa katsomassa Perhe August: Osage Countyn. Narkkari oli varoitellut Meryl Streepin nerokkaasta roolisuorituksesta, joka jälleen kerran teki vaikutuksen. Todella pelottavaakin muuntautumiskykyä ja vivahteikkuutta koko tunneskaalan laidasta laitaan. Tykkäsin myös Julia Robertsista, jonka hahmo ei nyt tällä kertaa ollut sellainen 'yli-ihana' ja 'kaunis' joka miehen unelma, vaan tavallinen perheenäiti, joka kamppaili arjen ongelmien kanssa. Hurmaavat miehet Sam Shepard, Chris Cooper, Ewan McGregor ja Benedict Cumberbatch jäivät pikkuisen naisten varjoon, vaikka hyvin hekin suoriutuivat. Suosittelen. Jos sadesää jatkuu, viikonloppuna kiinnostaisi nähdä tälle viikolle vielä La Grande Belleza sekä The Grand Budapest Hotel. 

Huomenna tapaan aamupalan merkeissä pitkästä aikaa hyvän työkaverini, minkä jälkeen _ehkä_ saan kaupungissa vierailulla olevan ystävän kylään. Sitä varten on pitänyt ihan vallan siivota. Töissä on vaihteeksi ihan perusarki ja tänään ulostettiin vuoden ensimmäinen henkilöstölehden numero, oikein  hienohan siitä tuli. Päivitin ympäristömittareita sekä ilmoitustauluja ja siivosin sähköpostin saapuneet-kansiota. Kihara-Esulin ja Mr. Romancen kanssa ehdittiin myös hieman naureskella ruokalistan kirjoitusvirheelle, kun tofusta oli tullut tufu, hehe. Hurmosmela taas kerkesi aiheuttaa muutamassakin Esulin sähköpostiviestin vastaanottajassa hämmennystä, mutta kyseessä taitaakin olla joku ihan oikea esim. syntymäpäivälahjaksi kelpaava tuote. Vielä en ehtinyt tutustumaan, ensi viikolla sitten. Nyt jatkan tv-tärskyjäni #68 Jaromirin kanssa. Tsekki häviöllä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!