sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Laiskotellen

Viikon treenit menivät vähän munilleen, sillä maanantaina jouduimme tanssimaan vielä flamencoyhdistyksen vanhoissa tiloissa, mistä tanssilattia oli jo purettu. Kivilattialla ei voitu käyttää flamencokenkiä, eivätkä piruetit ja koputukset oikein irronneet Adidaksen tennarit jalassa. Kolmessa tunnissa tuli silti selkä ja polvet kipeiksi, kun ei osannut vetää tarpeeksi kevyesti. Tiistaina taas vaivasi oikea olkapää, joka on joskus jotenkin niksahtanut tai muljahtanut ja nyt käsivarren liikuttaminen tekee välillä melko kipeätä. Narkkari teki pikadiagnoosin ja olkapään kiinnittäjäjänteessä voi olla tulehdus, jonka pitäisi mennä särkylääkkeillä ohi.. Toivottavasti näin käy, muuten voi tulla tukalat paikat esityksissä. Kaikki kolme koreografiaa on nyt tehty loppuun asti eli muutama viikko on aikaa treenata ja hioa biisit täydelliseen kuntoon. Jännitysmomenttina on Espanjasta tilaamani hame, jota ei ole vielä kuulunut.. 

Pientä väsymystä on ollut ilmassa ja laiskamato jälleen valloillaan. Vappupäivänä heräsin seitsemältä ja ajattelin sulkea silmät ihan vain hetkeksi, seuraavan kerran katsoin kelloa 11.24... Perjantai oli työpäivä ja ennen iltavuoroa piti pestä pyykkiä ja tehdä viikon lounasruuat valmiiksi. Fiksailin myös esiintymisasua, mutta homma jäi vielä vähän puolitiehen, kun ompelukorissani ei ollut oikeanväristä lankaa. 

Niin kuin viikolla uhkailin, olen tyhjennellyt digiboksia katsomalla yli puolenkymmentä jaksoa sekä Nashvilleä että Smashia, pari elokuvaa sekä hienot dokumentit Freddie Mercurystä ja Vivian Maierista. Elokuvissakin olisin toki voinut käydä, mutta nyt todella aion maata koko päivän yöpaidassa kake kourassa ja välillä ehkä mulkoilen Feast for Crowsia, jotta saan sen luettua ennen Sevillan reissuun lähtöä. Junaliput Malaga-Sevilla -välille on ostettu jo valmiiksi ja olen viettänyt muutamankin illan molempien kaupunkien karttoja tutkimalla. Casa De La Memorian sivuille oli tullut toukokuun agenda ja kahtena ensimmäisenä reissuiltana olisi heti mahdollisuus nähdä Oscar de los Reyes ja Leonor Leal. Kesäkuun esiintyjälistaa ei ole vielä päivitetty, eikä myöskään Rafael Campallon kurssin paloa. Vähänkö polttelee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!