sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Itsenäinen viikonloppu

Keskiviikkona oli taas Bo Kaspers orkestereineen kaupungissa joulukonsertin merkeissä, pitihän se käydä kuuntelemassa. Mats Schubert flyygelin ääressä oli aivan liekeissä ja tykkäsin siitä, että trumpetisti oli jälleen mukana. Olivat pyytäneet vierailijaksi myös Tammisaaressa syntyneen Frida Anderssonin, joka tekee musaa nykyään Tukholmassa. Hyvä löytö, Bossen kanssa äänet soivat kauniisti yhteen ja kerrankin saatiin kuulla Svårt att säga nej naisäänen kera melkein kuin alkuperäisversiossa.
Itsenäisyyspäivän takia viikonloppu oli ihanan pitkä. Uhkasin torstaina töissä, että vietän koko ajan neljän seinän sisällä maanantaihin asti. Kävin siis treenien jälkeen kaupassa täyttääkseni jääkaapin, jottei ulos asti tarvitse lainkaan mennä ja hyvinhän se sujui. Ekana yönä nukuin 11 tuntia - pure luxury!! Luin Game of Thronesia, virkkasin toisen pipon valmiiksi, aloitin toisenkin villasukan ja katsoin boksilta Piin elämän lisäksi ainakin puolenkymmentä jaksoa sekä Blacklistia (ruots. TV3, James Spader!) että Homelandia ja paljon muutakin... Nyt taas tilaa boksilla tallennella kaikkea kivaa ja mielenkiintoista.


Puhuin pitkästä aikaa puhelimessa Lissan sekä skypettelin pienten poikien ja Pimpampulan kanssa. Linnan juhlia en seurannut lainkaan, mutta tulipa niiden sijaan katsottua pari Liiga-matsia sekä vuoden 2011 MM-kiekkofinaali uudelleen. Teemalta alkoi Shakespearen näytelmien sarja, joka täytyy kyllä sekin katsoa kokonaan. Hienoja näyttelijöitä ja tuleepahan samalla myös tutustuttua tulevan tammikuisen Lontoon teatterimatkani toiseen näytelmään eli Henry V:een. Hankin siis toissa viikolla reissun toiseksi kohteeksi lipun näytelmään, jonka nimirooleissa ovat Matthew Macfadyen ja Stephen Mangan. Pure luxury this too!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!