torstai 12. joulukuuta 2013

Enjoy The Silence

Syyskauden treenejä on jäljellä enää viikko ja kaikki Katjan tekemät koreografiat on saatu valmiiksi niin, että nyt vedetään biisejä läpi. Myös maanantain edistyneiden "Viva Andujar" on suurin piirtein hallussa, vaikka taiteellinen vaikutelma omalta osaltani jää Machinan porukan tanssijoihin verrattuna ehkä välttävän tasolle. Ei ne pirtsat kyllä irtoa ihan yhtä hyvin, kun mää vedän kaksi, toiset kiepauttaa viisikin... Muut koreografiat ovat tanssillisesti paremmin hallussa ja sisäinen muusikkous on löytynyt, vaikka välillä tapahtuu ihmeellisiä blägäreitä tai vasen jalka ei suostu yhteistyöhön (ts. minkä flamencan maailma onkaan minussa menettänyt; olisi pitänyt päästä lajin pariin noin 20 vuotta aikaisemmin..). Ilmoittauduin taas helmikuisiin flamencofestareihin talkootyöläiseksi ja just kun olin painanut linkin lähetä-nappia, huomasin ilmoittautuneeni hommiin myös tiiviskurssi-illalle - onneksi sain sen peruttua, niin ei jää espanjalainen oppi saamatta.

Vuodenvaihteessa tulee treeneihin kolmen viikon tauko, kun latailen kotona pohjoisessa akkuja laatuseurassa mukuloiden ja Tilda-neidin kanssa. Sain viikonloppuna liikuttavaa kuvamateriaalia; ensin tuli pienten poikien tarhakuvien koevedokset ja sunnuntaina Pimpulan lähettämä kuvaviesti, jossa Mehmeli istuu lattialla käsi tiukasti paidassa olevaa Arsu-logoa puristaen, siis pelipäivä ja tv:ssä Arsenalin ottelu. Nötterö kävelee ja on käynyt jo tutustumassa päiväkotiin. Mun ihanat.
Sisko oli taas alkuviikon etelässä töissä ja tiskasi + imuroi kämpän, siihen kun ei viikonloppuna oma tahto ja jaksaminen taipunut. Töissä alkaa vähän helpottaa ja saatiin kuin saatiinkin liput Robbie Williamsin keikalle, tosin ei alkuperäiselle päivälle, vaan heti perään myyntiin ilmaantuneelle lisäkeikalle. Näenkin keväällä viikon välein Justin Timberlaken ja Robbien:). Huomenna sitten tulee myyntiin Rufus Wainwrightin keikka Kultsalla; hänet missasin 2010, kun heräsin lipunostoon vasta siinä vaiheessa, kun keikka oli jo loppuunmyyty. Tulevana sunnuntaina näen vihdoin myös Depparit, jotka olen tähän asti onnistunut täysin välttämään! Edellisen kerran kun olivat Suomessa, olin pohjoisessa ja jäi väliin sen takia. Nyt otetaan vahinko takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!