perjantai 4. lokakuuta 2013

Kylpykonekänkkykesä

Mun Kultapoika-kummipoika lähettelee aina joskus tekstiviestejä esim. mökillä nähdystä kotkasta tai serkkupoikien tekemisistä, joskus myös jääkiekosta tai muista kivoista asioista. Tämä keskustelu käytiin keskiviikkona.

Kultapoika: Kärpät voitti viisi kaksi
Minä: Olit vissiin katsomassa
K : En mää katoin telkkarista
Minä: Ai mää aattelin että olit hallilla, kun sun viesti oli tullut niin myöhään illalla.. Hyvää koulupäivää Kultapoika!
K: Kiitos
K: Äiti tilas meille kylpy ammeen
Minä: Oho, siinä minäkin kyllä haluan kylpeä ;)
K: OK tuu käymään Se tulee tänä viikon loppuna
Minä: En valitettavasti ehdi kuin vasta jouluna :). Sinähän tulet käymään täällä Helsingissä ennen sitä, niin pääset kylpemään minun ammeessa.
K: Nii

Keskiviikkona oli myös Machinan esitys Savoyssa, siellä katsomon puolella paljon tuttuja ja lavalla Katja sekä tutut tanssikaverit maanantain edistyneiden ryhmästä. Kylläpä oli henkeäsalpaavan hieno ilta ja jäätiin kaipaamaan lissää... Teknisesti erittäin taitavaa, tiukkaa koputusta ja tarkoin viimeisteltyä tanssia, ihanaa eläytymistä, hieno puvustus sekä upea musiikki. Koodinimi kontrolleri huomasi lähestulkoon unohtaneensa hengittää esityksen aikana ja minullakin oli ihokarvat pystyssä, vaikka onneksi hihaan varuiksi tungettu nenäliina sai pysyä piilossa. Kone ei suinkaan tähän pysähdy, vaan palaa lavalle keväällä, jolloin saman illan aikana esitetään myös uusi koreografia, jonka espanjalainen Olga Pericet tekee nimenomaan Katjalle ja aiemmalle opelleni Emilia Aholle. 


Pizza Ristorante Grande Salame con extra mozzarella
Eteisen lattialle kertyneistä laatikoista päätellen hyvin on neidille pizza maistunut viime päivinä. Ei vaan jaksa iltaisin kokkailla töiden tai treenien jälkeen. Töissä nimittäin menossa toinen kuusipäiväinen viikko putkeen ja putkihan jatkuu vielä ainakin ensi viikon. Onneksi oon vaihteeksi pystynyt nukkumaan suht hyvin (kopkop) ja viime yönä näin jopa unta päiväunilla olemisesta, kun taas Kihara-Esuli kertoi kahvipöydässä heränneensä jo kolmen viikon ajan joka aamu 4.15 sharp. Tunteja on kertynyt itse kullekin sisään enemmän kuin tarpeeksi ja teinkin Sbutlerille suunnitelman loppuvuoden vapaapäivistä, kun tiukka tahti jatkuu jouluun asti. Syksyinen räkätauti sopii tähän yhtälöön varsin huonosti, joten toivoa sopii, että tässä jaksaa terveenä painaa vuoden loppuun. Silloin on aikaa vähän hengähtää. 

Mullahan on kyllä jo Espanjan aurinko ja ensimmäinen kesälomaviikko mielessä, sillä olemme aloittaneet seuraavan Sevillan reissun valmistelut. Ope-Maijan kalenterista on varattu viikko meidän retkikunnalle, eikä kesään ole kuin vähän reilu puoli vuotta.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!