perjantai 10. helmikuuta 2017

Lisää löytöjä

Kankea minä yritän kovasti notkistua ja vahvistaa lihaskuntoa, mutta heikolta näyttää, vaikka ostin alesta oikein välineitäkin. Kuvaa varten sain ne sentään jo muoveista pois, mutta oikeaan käyttöön ei joogamattokaan ole vielä mulla päätynyt. Venyttely treenien jälkeen kyllä oikeasti tekisi hyvää, mutta kun se ryhtyminen on niin vaikiaa..
Casallin setti vain 12,-
Olin jo päättänyt ostaa uudet farkut, mutta ostinkin sitten L´Orealin naamion ja hassuttelin itsekseni kotona sen kanssa. Lisukkeeksi sain vielä Clarinsin kivan pussukan ja matkakokoiset vartalotuotteet :)
Sukuyhdistyksen hallituksen kokouksen merkeissä käytiin jälleen kokoustamassa ja syömässä hyvin. Tälläkään kertaa ei päästy ruuan suhteen pettymään eli Kasarmitorin kupeessa oleva The Cock yllätti erittäin positiivisesti. Alkuruoka Broccoli Tempura avocado- ja wasabijugurtilla meni parempiin suihin alta aikayksikön ja oli aivan törkeän hyvää eli ei ehtinyt kuvattavaksi. Myös blini lisukkeineen maistui, vaikkei nyt ihan niin wau-elämystä aiheuttanut. Täytyy kyllä uudestaankin käydä tuolla syömässä, näytti olevan muutenkin erittäin suosittu paikka. Niin ja sitä paitsi meitä palvellut ponnaripäinen tarjoilijapoitsu oli tosi söpö ja hällä oli sopivasti pilkettä silmässä.
 
Jälkkäriksi valitsin lemontartin ja tyytyväisenä jatkoin kokouksen jälkeen kotiin. Nyt pitäisikin vielä tehdä päätös siitä, lähdenkö mukaan yhdistyksen maaliskuiselle kevätretkelle - yllätysyllätys Tukholmaan.

2 kommenttia:

  1. The Cock on ihana! Kerran oon käynyt siellä. Kuulostaa taivaallisilta nuo sun ruoat. Käydään vaikka kimpassa joskus uusiks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Jaettiin kolmeen pekkaan kaksi annosta sitä parsatempuraa (kun tarjoilijapoitsun mukaan annoksen piti olla iso), mutta oisin voinu ihan itekseni syödä kolme, kun oli niin hyvää...

      Poista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!