keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Maisemia ja muita mainintoja

Niin kuin vähän arvelinkin, hiukka vaikea on näin kolmisen viikkoa reissun jälkeen muistella, mitä kaikkea kerkesi tapahtua. Jäi esim. mainitsematta sekin, että perjantaina Rafaelin tunneilta palatessamme rupesin taksissa kaivelemaan laukkua ja ihmettelin, miten se vaikutti niin tyhjältä. Ilmankos, kun kenkiä lukuun ottamatta olin unohtanut kaikki tanssikamat sinne Manuel Betanzosin koulun pukuhuoneeseen. Eipä sitten auttanut kuin ajella taksilla itsekseen edes takaisin joen toiselle puolelle. Onneksi koululla oli vielä tunnit käynnissä (Rafael laulaa loilotti salissa kovaan ääneen) ja ovet auki. Siellä ne mun tavarat olivat siistissä pinossa huoneen perällä penkillä - ei kuitenkaan sillä penkillä, jolla Kontrollerin kanssa istuttiin, kun hän vielä erikseen tarkisti, ettei siihen mitään jäänyt. Taksimatka ei maksanut kuin 12 euroa ja ehdin vielä muiden mukaan Oscarillekin.
Uudet tanssihameet: Betanzos & Menkes
Jerezin asemarakennus
Alkupalasalaatti Cadizissa
Aurinko paistoi Cadizissa myös lounasravintolan terassille..
Sunnuntaina oli sitten lähtö edessä. Narkkari ja Kontrolleri hippasivat hiljaa ulos jo pian kahdeksan jälkeen Madridin junalle, me muut saimme nukkua hieman pidempään. Siivoiltiin asunto luovutuskuntoon, tyhjennettiin jääkaappi ja tehtiin eväsleivät junaan mukaan. Onneksi olin pakannut laukkuni jo edellisiltana, melkein itkun kanssa tietenkin. Laukku oli nimittäin _aivan_ täynnä ja jo aiempien matkojen jäljiltä  hieman haljennut ja teipeillä paikattu.. Olin vieläpä älynnyt kotoa lähtiessä jättää kaksi paria kenkiä pois, muuten ei olisi hyvä heilunut! Käsimatkatavaroissa oli yhdet flamencokengät ja treenivaatteet valmiiksi pakattuina maanantain kesätiiviskurssia varten. Ajelimme Biologin ja Ässä-fanin kanssa junalla Malagaan, mistä Biologi jatkoi suoraan lentokentälle.
Maisemia junan ikkunasta
Ässä-fanin kanssa jäimme siis vielä yhdeksi yöksi Malagaan ja yövyimme kivassa hotellissa, josta oli lyhyt kävelymatka kaupungin historialliseen keskustaan. Kun oli saatu huone ja pienet välilevot, mentiin kattoterassin uima-altaalle nauttimaan auringosta muutaman tunnin ajaksi.  
Illalla lähdettiin vielä katselemaan kaupunkia. Käytiin syömässä Taco Bellissä - kiitos ja nam, voin tulla toistekin - minkä jälkeen minut vietiin Kikon liikkeeseen tunnetuin seurauksin eli lapanen lähti kädestä ja läksin kaupasta kassi täynnä uutta värikosmetiikkaa. Pakkaukset ovat kyllä niin kauniita, että tokko noita raaskii edes käyttöön ottaa. Jäätelöäkin piti vielä saada ihan iso pikarillinen ja maistuipa hyvältä. Illan päälle mentiin vielä trinksuille hotellin kattobaariin, minkä jälkeen oltiin ihan valmiita nukkumaan. Sain sentään tungettua vetoketjun raosta kaikki Kikot matkalaukkuun.
Malagaa hotellin katolta kuvattuna









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!