tiistai 12. helmikuuta 2013

Mä oon mikä oon

Paita: Desigual
 
Sunnuntaina Bonesia (David Boreanaz - uh!) TV3:ltä odotellessani seurasin toisella silmällä ohjelmaa, jossa Hollywood-kotirouva Maria Montazami valmisteli BFF:äänsä Mindyä Ruotsin vierailulle. Nauratti niin hitosti, kun fru Montazami kertoi kameralle Mindyltä matkaa varten lahjaksi saamastaan tuoksukynttilästä (ruots. fru M:n sanoin kuitenkin fisljus).

Kynttilähän on tarkoitettu niitä ikäviä tilanteita varten, kun esim. lentokoneessa vieressä tai muuten hajukantaman päässä oleva matkustaja laskee ilmoille ns. leijan. Kas, kun avaa pierukynttilän kannen ja nuuhkaisee kynttilää, niin eipä haittaa kaverin suolikaasut lain ei. Mikäli matkustat ystävien tms. seurassa, muista pitää huoli siitä, että jokaisella seurueeseen kuuluvalla on oma pierukynttilänsä. Eihän se nyt käy päinsä, että hätätilanteessa samaa kynttilää nuuhkitaan.

LOISTAVA IDEA, toimii varmaan myös mökillä nimimerkillä kahden pieruhuumorista tykkäävän veljen sisar.

Itkeä tirautin vaihteeksi flamen viikkotunnilla tänään, kun farruca-koreografiaamme tehtiin pätkä lisää. Aijai! Kappale, johon esityksemme tehdään, on ihokarvaindeksilläkin mitattuna varsin hieno ja malttamattomana odotellaan jatkoa..


Joonas Widenius - mukava mies, mahtava muusikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!