keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Huitelen

Sillä lailla pikkuisen on kiirettä taas pukannut, huhtikuu on alkanut ja kevätkin on jo pitkällä! Edellisen päivityksen jälkeen olen huidellut pitkin maita ja mantuja, käynyt teatterissa kerran jos toisenkin ja lomaillut useammalla paikkakunnalla. Töissäkin on pidellyt kiireitä etenkin kollegani Supernaisen loman aikana, mutta onneksi kaikesta (myös 30 hengen asiakastilaisuudesta) selvittiin kunnialla.

Kansallisteatterissa kävin kuuntelemassa Timo Tuomisen Jacques Brel-iltaa ja vaikka en entuudestaan kovin tarkkaan ole perehtynyt Brelin tuotantoon, tykkäsin kovasti Tuomisen itsensä suomentamista kappaleista. Lisäksi hän väritti välispiikeillään iltaa hauskalla tavalla ja taas piti todeta, että kannatti lähteä.
Ninski-serkun ja Oulun kaiffareiden kanssa treffattiin nelistään pitkästä aikaa ja käytiin syömässä Kallion paikallisessa eli Sävelessä, jossa nautin bataattiranuista hampparin kera. Kaisaliinini oli hankkinut meille liput Kaupunginteatterin Aino-Kaisa Saarisesta kertovaan Tahto-näytelmään, joka ei nyt ihan ollut aihepiiriltään hirvittävästi mua kiinnostava. Mukaan kuitenkin tietenkin läksin (tarkistettuani Hesarin arvostelun sekä ensemblen) ja ihan viihdyttävä kappale tuo olikin. Sanna-June Hyde ja Linda Zilliacus muodostivat hyvän kilpaparin ja olihan siellä Risto Kaskilahti ja Santeri Kinnunenkin, jonka Andre Agassi -hahmo oli vallan riemastuttava.
Voima matkassa Turkuun
Tahdon jälkeen läksin teatterimatkalle Turkuun, missä kävin katsomassa Paavo Westerbergin ohjaaman Hamletin. Nimiroolissa oli Shakespearea Briteissä opiskellut Jussi Nikkilä ja mukana olivat mm. Eero Aho sekä videokuvan välityksellä Esko Salminen. Westerberg ohjasi myös Kansallisteatterin kovasti tykkäämäni Kolme sisarta, ja osittain varmasti sen takia tykkäsin tästä hieman modernimmasta Hamletistakin. Kannatti ajella junalla Turkuun ja takaisin tämän takia ehdottomasti!
Viikkotreeneissä on jatkettu kahden Joonaksen solean tekemistä sekä sunnuntain edistyneet2-ryhmässä soolobiisiksi tarkoitettua Miguel Ortegaan biisiin tehtyä koreografiaa. Biisin alussahan on mukavan tempakka jalkaosio, mutta muun biisin suuntien kanssa onkin sitten ollut hieman tekemistä ja olenkin käynyt treenailemassa Fiesta Flamencan luolassa muutamat kerrat omin päin. Lisäksi loman ja muiden reissujen takia jo alkukeväästä tuli muutama sunnuntaipoissaolo, joten oma treeni on niidenkin takia tullut enemmän kuin tarpeeseen. Onneksi kaverit ovat ottaneet kiitettävästi videoita muistin ja omatoimitreenin tueksi.
Suunnat hukassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!