keskiviikko 31. elokuuta 2016

Shoppailut

Tässä vihdoin viimeinen lomapostaus Espanjan reissulta tällä erää. Olin liikenteessä pelkän käsimatkatavaran kanssa, joten jo alkuun oli tiedossa, etten mitään hirmuisia shoppailuorgioita voinut pitää, mikä oli tietty ihan hyvä vaan. Aina sitä kuitenkin jotain tulee hankittua itselleenkin lainalasten tuliaisten lisäksi. Lentokoneesta ostin söpön pakkauksen takia muutamat Victoria's Secretin  sexypöksyt. Eihän noita nyt arkena juuri tule käytettyä, mutta ehkäpä joskus vielä on aihetta juhlaan ;).
Zenia Boulevardilla oli kiva Desigualin liike, jossa oli kesäkauden tuotteita sopuhintaan. Pyörittelin käsissäni huivia ja laukkua, joita olin jo Tukholmassa aiemmin kesällä katsellut ja ostopäätös vahvistui, kun täti ja setä lupasivat tuoda osan ostoksista mukana Suomeen myöhemmin loppukesästä tullessaan. Shanasta ostin mustan trikoopaidan, josta nyt ei ole kuvaa, lähinnä treenitarkoituksiin, ja C&A:sta lainalapsille uudet paidat tarhan ja koulun syyskauden alkua varten.

Valkoisen Truccon (yksi espanjalaisista suokkarimerkeistäni jo useilta Sevillan reissuilta) paidan hankin sovittamatta pikapikaa Alicanten lentokentältä, kun kone oli hieman myöhässä ja luppoaikaa oli - hinta suorastaan törkeästi 15€... Ihan on mun näköinen ainakin omasta mielestäni. Vimppa ostokseni oli haaremihousulahkeinen trikoohaalari kympillä Torreviejan rantabulevardin krääsäkojusta. Muutaman kerran olen sitä viikonlopun pyykki- ja kauppareissuilla jo käyttänyt, ihanan rento asu eikä varmasti kiristä tai purista mistään! Vähän harmittaa, etten älynnyt ostaa haalaria muissakin väreissä, punaisena ja vihreänäkin olisin saattanut tykätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!